A Bussay borok a hagyományos, jó minőségű magyar bor iránti elkötelezettség szülöttei. A Zalai borvidéknek újra nevet és ismertséget szereztek. A pincészet a horvát-szlovén-magyar hármas határ fölött, egyetlen parabola alakú 300 m magasan fekvő, D-DNy-i kitettségű területen Csörnyeföld községben található. Hagyományos eljárással, 1000 literes fahordókban erjesztik és érlelik a borokat. A termőhely adottságai, a talaj és az éghajlat teszi lehetővé, hogy egyedi ízek jellemezzék a borokat. Jellemző szőlőfajták: olaszrizling 30%, rajnai rizling 30%, szürkebarát 15%, tramini, sárgamuskotály 8%, pinot noir (0,6 ha-on), csókaszőlő.
A 2014-ben elhunyt Dr. Bussay László az első tőkéket 1988-ban telepítette Csörnyeföldön. Olasz- és rajnai rizlinget, szürkebarátot, traminit, sárgamuskotályt, pinot noirt, csókaszőlőt is termelt a Kövecs-hegy, Birkás és Kapatörő dűlőkben. Első, és elismerten első számú termelője lett a vidéknek. 2003-as traminije Olaszországban ért el nagy aranyérmet. 2006-ban az Esküvé 2004 cuvée-jét a Decanter Magazin a világ 10 legjobb rizlingje közé választotta. Borait országhatárokon innen, s túl is sokan ismerik.